Ofertă educțională

ofertele noastre

Specializările noastre

turism_r
Economic
servicii
Turism și alimentație
electro_r
Electronică Automatizări
mecanica_r
Mecanică
textile_r
Industrie Textilă
constructii_r
Construcții

„Școala postliceală a însemnat o continuare a studiilor după absolvirea liceului, în care cei care ne-au ghidat au fost aproape de noi pe parcursul desfășurării orelor de curs și pe care i-am simțit ca părinți, frați, surori. Am reușit datorită lor să dobândim cunoștințele necesare profesiei și care ne vor fi de folos pe viitor. ”

”Intr-un context în care mai toate activitățile zilnice sunt legate de online, calculator, tehnologie, cursurile au venit ca o pregătire de viitor, ca o descoperire .. iar cunoștințele acumulate în acest domeniu nu pot fi decât benefice.”

”Modulul de practica extrem de actualizat, platforma de lucru a mers impecabil. Diplomele ITE si CCNA sunt recunoscute atât in UE cât și pe continentul american ( pentru cei care știu ce-i calitatea și țintesc la un nivel mai "professional"). Privind modul de instruire, pe care l-am primit, a fost un mod unic, plin de interacțiuni unde am reușit sa învățat, mult mai ușor tehnicile de aplicare în diferite situații (placute si neplăcute). Calmul și experiența de predare de care au dat dovada toți profesorii ne-au ajutat sa atingem un nivel ridicat de experiența. Mi-am perfectionat tehnicile de aplicare și astfel mi-am ușurat munca. Mă bucur ca am avut norocul sa învăț în acest cadru astfel încât am acumulat informații benefice, de un nivel ridicat, peste mediu.”
Vă mulțumim! Cu respect Crîșmăruc Dumitru Daniel.


Imagnini din activitatea de practica ca Administrator de rețele locale și telecomunicaț
ii

Îndrăznește să cunoști

Contact

Impresii

O primă întrebare la scrierea acestor rânduri a fost: “Cum mi-a influiențat mie viața acest liceu?”.

    Aș începe spunând că: odată ajuns în facultate am observat că m-am adaptat foarte ușor ,ba chiar o parte din lucruri le știam deja, spre deosebire de unii colegi de-ai mei, unii dintre ei veniți de la licee cu nume mari, care abia țineau pasul. Aceasta datorită disciplinelor care erau bine alese astfel încât îți formau o bază într-un domeniu tehnic anume.

  Un al doilea factor a fost reprezentat de laboratoarele care au consolidat materia predată în timpul orelor și care au oferit întotdeauna lucruri noi, reprezentând totodată un mijloc de recreere utilă care te făcea să uiți de monotonul scris după dictare.

Dorin Gelu
Dorin Gelu Absolvent 2007

I T.: Ai fost prima elevă, din istoria liceului, care a obţinut locul I la faza naţionala a Olimpiadei Tehnice Interdisciplinare în anul 2009, profilul tehnician în industria textilă. A fost greu să ajungi la un asemenea nivel?

S A.: Nu a fost greu deloc, am avut timp suficient să mă pregătesc pentru olimpiadă. Şi a contat şi faptul că mai participasem şi la Concursul pe meserii în 2007, unde am obţinut locul II la faza judeţeană, aşa că eram oarecum familiarizată cu modul în care trebuie să te pregăteşti pentru a avea succes.

I.T.: Consideri că ai fi reuşit şi singură să obţii un asemenea rezultat?

S.A.: Clar că nu. Recunosc că, dacă nu erau profesorii să mă  pregătească şi să mă încurajeze, nu aş fi reuşit.

Simona A
Simona Apostolide Absolvent 2009

Sunt mândru că am absolvit Colegiul Tehnic ,, Al. I. Cuza ”  din Bârlad, promoţia 2010, şcoala care mi-a arătat calea spre viitor.

  Mulţumesc, cadrelor didactice care au fost lângă mine şi m-au sprijinit să-mi îndeplinesc acest vis !

Viitorilor absolvenţi le doresc să fie încrezători în forţele lor, să aibă curajul de a încerca, de a căuta şi de a găsi drumul spre cariera mult dorită.

  Dacă am parafraza deviza şcolii ( Noi te călăuzim spre reuşită şi împlinire. Tu ne reprezinţi .Îndrăzneşte să cunoşti! ), pot să spun că : Şcoala şi profesorii m-au călăuzit spre reuşită şi împlinire. Eu, înclin să cred că o reprezint. Am îndrăznit să cunosc.

Succes tuturor !

Pelin Rares
Pelin Rareș-Iulian Absolvent 2010